tiistai 15. toukokuuta 2012

Virkistysmatka

Viime viikonloppuna toteutimme Anskulin kanssa pitkään odotetun ja suunnitellun virkistysmatkan. Matkan tarkoitus oli kiertää Oulun kirppareita. Ajelimme Ouluun valmiiksi jo perjantaina, että olisimme lauantaiaamuna heti valmiina koitokseen.

Lauantaiaamuna tankkasimme kunnon aamupalan.

Navigaattoriin kirpparin osoite ja yhdeksältä olimme ensimmäisen kirpparin pihassa.
Oulun laatukirpputori sijaitsee Hiukkavaarassa. Kirpparilla myyjät on itse myymässä tuotteitaan. Yhdeksältä ei ollut vielä paikalla kuin muutama myyjä. Valikoima ei ollut kummoinen.

Seuraavaksi oli vuorossa kierrätyskeskus. 
Kierrätyskeskuksessa myytiin tavaraa laidasta laitaan. Minä löysin ihanan retrolampun ja virkkauskirjoja. Valikoima ei ollut sellainen kuin odotin mutta suosittelen käymään.

Kontti on aina kontti.
Oulun Kontti on suurempi kuin Rovaniemellä ja mielestäni siellä oli parempi valikoima. Myös hinnat näyttivät olevan huokeammat kuin täällä meillä. Kontti oli toinen kirpparisuosikeistani.

Seuraavan kirppiksen tiesin olevan ISO joten syötiin vähän välipalaa ennen sitä.
Paljekirppis on jo siinä rajoilla, että onko liian iso. Loossit on pieniä ja täyteen ahdettuja. Kirpparista jää tunkkainen kuva. Ei hyvä, mutta kyllä minä varmaan täälläkin uudestaan kävisin.
Seuraavaan kirppikseen saimme vinkin Anskulin kaverilta.

Järkikirppis on Kärkkäisen vieressä. Kirppis on hyvänkokoinen, loossit siistejä ja valikoima hyvä. Tästä kirpparista jäi hyvä mieli. Järkikirppis on toinen suosikeistani.

5 tuntia, 5 kirpparia. Käteen jäi vähän kangasta, lehtiä, kirjoja, vetoketjuja, nappeja ja ennen kaikkea hemmetin hyvä fiilis. Bisneskaveri jo kyselikin, että kai tästä reissusta tehdään tapa. No ilman muuta tehdään!

Kirpparien lisäksi jaksettiin käydä Oulun Kärkkäisellä ja Iissä Kärkkäisellä ja Kirjokkaassa. Niistä löydettiin paljon lankoja ja askartelutarvikkeita.

Kiitos bisneskaverille matkaseurasta!!

Terveisin, Kaisuliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti