sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Tuunausta ulkona ja sisällä

Työkaverini kaipasi neuletakkiinsa taskuja.  Hän antoi minulle "vapaat kädet" ja tälläiselta tuunattu takki näyttää. Taskut ompelin Peukun kankaanmaalaustunnilla tehdystä kokeilutilkusta. Löytyipä sillekin hyötykäyttöä ja neuletakin omistajakin vaikutti ihan tyytyväiseltä, vaikka minua vähän arvelutti kankaan iloinen värimaailma ja kuosi...

Sitten olen tuunaillut pihamaallekin jotain...
Huonokuntoinen puutarhatuoli sai päälleen sammalverhoilun ja siitä tuli somiste metsänreunaan.

Tämä pyörä on ollut pihamme koristuksena jo rakennusaikoina. Sain sen ystävältäni silloin 14 vuotta sitten ja spraymaalasin sen kauttaaltaan vihreäksi. Maali on hieman rapissut ja toivon, että ruoste olisi seuraava pinnoite=). Olen siirrellyt sitä paikasta toiseen, mutta tänä keväänä se pääsi takaisin alkuperäiselle paikalleen etupihalle. Uudet viritykset eli istutukset tälle kesälle ovat pikkukukkaiset orvokit tarakalle ja etukorissa kukkii riippupetunia.

Isännän vanhat kumisaappaat koristavat halkovajan seinustaa. Varret vaan lyhemmäksi ja multaa sisään ja sitten kukkaset (miksei voi kokeilla vaikka salaattia...). Kuvassa saappaat näyttävät  uusilta ja kiiltäviltä kun ne kastuivat kastellessani kukkia. Pinta on oikeasti hilseilevä harmaa, heh.


Toisten (ja miksei omatkin) romut voivat ollakin aarteita. Kierrätys kunniaan, vain  mielikuvitus on rajana =).

Terkuin, annakaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti