keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Matisse ja muut täydelliset mekot.

Tiedättehän sen tunteen kun löydätte  t ä y d e l l i s e n vaatteen? No kertokaa se tunne vaikka sadalla kun huomaatte ommelleenne sen ihan itse!

Sellainen mekko nimittäin tuli Matissesta (OB 2/2013). Kangas on ihanan ohutta (ja halpaa!) trikoota Eurokankaasta. Kaavana siis Matisse ja koko 34. Pääntie oli minun makuun liian avara joten tein trikoosta "resorikaitaleen". Mekon hinta noin 7 euroa.

Seuraavaksi sain ommeltua myös tyttärelle  t ä y d e l l i s e n mekon. Kaavan pohjana Hoops (OB 3/2012. Kainaloista alaspäin oma sovellus. Mekko on juuri sopivan kokoinen ja istuu hyvin.

Ja jos kerran löytää hyvän kaavan niin voihan sitä samantien ommella toisen!

Monesti olen itse halunnut kokeilla myös itselle Hoops-mallista paitaa. Siispä Ruusutoppi (OB 2/2007) kokeiluun. Myös tähän kokeilin mekkomuokkausta. Tästäkin tuli  i h a n a ! Helmassa joustavaa pitsiä. Hinta noin 12 euroa.

Nyt kun kerran esitellään täydellisiä mekkoja niin tässäpä vielä yksi jo huhtikuussa valmistunut. Kaavan pohjana Little Lamb (OB 4/2012). Tässä kokeilin ensimmäistä kertaa joustavaa pitsiä koska kangasta oli liian naftisti.

Rakastan joustavaa pitsiä!
Ai haluatte nähdä lisää pitsiä? No tässähän sitä! Hoops paita johon oli liian vähän kangasta - pelastus pitsillä!

 Mekkoterveisin,
Kaisuliina

1 kommentti: