keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Raukkaudesta romuun

Pitkäaikainen haaveeni vanhoista ruostuneista kottikärryistä pihamme koristuksena toteutui vihdoin !
Nämä kärrit löytyivät jo viime syksynä tori.fi ilmoitusmerestä ja ilimatteeks lähtivät. Jeee!!! 
( Pienenä sivuhuomautuksena mainitttakoon, että kärrien mukana tuli autonperäkärryllinen muuta enemmän ja vähemmän tarpeellista roinaa....Mutta piti ottaa koko läjä tai ei mitään....Ei siitä sen enempää, koska sain nämä mukaani.)

Tohkeissani en hoksannut ottaa kuvaa näistä ihan alkuperäisessä kunnossa. Kärrien alla oli raudasta tehdyt tukijalat, jotka olivat vääntyilleet niin ettei niitä saanut suoraksi enää millään (...kokeilin kyllä vaan pikku lekaa mun voimilla ;) ) Niinpä armas aviomieheni veti koko höskän rälläkällä pois.
Ja eiku uudet tukirakennelmat tilalle. Mun insinööri- ja kirvesmiestaidoilla ei voi kummosia tehä...eli pari kyllästettyä keppiä kiinni alaosaan ja se siitä!!!

....Paitsi ettei menny niinku Strömsössä....ei tietenkään...
Onnistuin jumittamaan yhden ruuvin ihan sikatiukkaan, ja se ei siis liikkunu mihinkään. Ruuviväännin huusi hoosiannaa ja kävin kaikki mahdolliset säädöt läpi, vaihdoin ruuvarin kärkeä isompaan ja pienempään ja vaihdoin akunkin  jne. jos se rupeis pyörimään, mutta mitä vielä, paikallaan oli ja pysyi.

Lopulta revin raivoissani puupalikan irti ja sain ruuvinkin vääntymään kivasti kaarelle. Muutaman ärräpään jälkeen etsin käsiini rälläkän, mutta suojalasit oli hukkapiilossa, joten tyydyin  rautasahaan. Ruuvi katkesi onneksi muutamalla rivakalla vedolla ja mieleni tyyntyi kummasti, kun olin selättänyt vihdoin tuon #!"%&##ruuvin.
Sitten uudet ruuvit kehiin. Valitsin neljä säyseän näköistä yksilöä kymmenien ehdokkaiden joukosta.
Valinta osui nappiin ja ruuvit porautuivat helposti kiinni puuhun.
....ja kas siinä se  sitten kökötti kahdella uudella "jalalla" ...Työvoitto =)


Sitten siirsin koko komeuden rengas kirskuen etupihalle. Multaa ja pari kesäkukkasta kyytiin ja 
ah...niiiiin kaunista =) 


Rojektit on mukaviii....=)

Romuterveisin,annakaisa

P.s. Pittää muistaa sanoa ukkokullalle, että kiristää ruuvit....;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti