torstai 29. joulukuuta 2016

Pikkujoulut 2016Joulu tuli ja meni, mutta palataanpa hetkeksi pikkujoulutunnelmiin. 17.11. koitti vihdoin kaksi vuotta odotettu päivä (tai ilta!) kun matka kohti Tamperetta alkoi. Junaan päästyämme vetäisimme villasukat jalkaan, viritimme jouluvalot ja katoimme pöydän.
Noilla herkuilla jaksoi aamuun asti kun puoli seitsemältä (siis tunnin odottelun jälkeen) avautui Scandic Tampere Stationissa aamiainen. Siinäpä meni kaksi tuntia kivasti tankatessa.

Sitten istahdimme viimein käsityömessuille (pääsyliput saatu blogikirjoitusta vastaan) vievään bussiin! Oi joi! Paljon oli taas porukkaa liikenteessä, mutta missään vaiheessa ei meidän kohdalle ruuhkaa sattunut. Aloitimme kierroksen C-hallista, jossa suurin osa materiaalin myyjistä oli. Mitään ostoslistaa ei kummallakaan ollut. Tällä kertaa olimme varanneet messuille kaksi päivää aikaa, koska tiesimme messujen laajuuden. Näin saimme rauhassa kiertää messut läpi ja pysähtyä juttelemaan myyjien kanssa. C-hallin kiertämiseen menikin neljä tuntia! E-halli jätettiin suosiolla toiselle päivälle. Näin ehdittiin vielä kiertelemään Tampereen kauppoja. Noh, siis Tigereita. Kävimme myös moikkaamassa Vihkokaupan Sandya.

Kalenterituunaus on nyt SE juttu mistä mekin olemme innostuneet  ( Kaisuliina ehkä pikkasen enemmän kuin annakaisa ) joten kaikki mikä liittyi aiheeseen kiinnosti kovin ja messuilla olikin hyvät valikoimat tarvikkeita kalentereiden koristeluun. Olisimme voineet kiertää kaksi päivää pelkästään paperi- ja tarrahyllyjä, puhumattakaan telineistä, joissa oli toinen toistaan ihanampia kortteja.Perjantaina huomasimme sattumalta eräässä kojussa naisen, joka kirjoitti mustekynällä upeita tekstejä. Jäätyämme ihastelemaan upeaa työskentelyä ja uskomatonta kädenjälkeä, saimme molemmat häneltä taidonnäytteet muistoksi.

Kalenterituunaustarvikkeiden lisäksi huomiomme kiinnittyi Suomi 100 vuotta – teemaisiin tuotteisiin.

Pikkujoulureissussa kun olimme niin panostimme myös hyvään ruokaan ja tunnelmaan. Pöytävaraukset ravintoloihin oli tehty jo hyvissä ajoin molemmille päiville. Ja mukanamme oli  jouluvalot, jotka viritimme loistamaan aina kun mahdollista.

Ensivuoden pikkujoulureissua varten on jo hotellihuone varattu :) :)Pikkujoulumuisteloterveisin, Kaisuliina ja annakaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti